pühapäev, 15. august 2010

Tormikahjustused.

Täna siis asutasime end suvilasse minema. Kuna köögis oli just termoskannutäis kovi valminud, siis esmalt oli vaja see sisse luristada. Kuna köök asub teisel pool maja, siis ei näinud kohe...
kui elutuppa tulime oli nii pime, et oleks pidanud tule põlema panema. Läksin kähku ja korjasin rõdult ära pesuesemed. ja need juba esimeste piiskade saatel. See käis kõik nii kähku.

Rõdu aken pole kunagi vihma tunda saanud, oli lausa üles ääreni märg. Tormasime magamistuppa akent sulgema, muidu oleks poole toani märg.

Maja tagune siis selline :Ja tuulehood sasisid tugevalt puid. Mõtlesime just, et kas murrab ka midagi. Kööki tagasi minnes nägime, kuis suur puukaigas lendas. Meie viiekordse maja harjalaud.....
Kukkus esmalt vahtrapuule ja siis autodele.


Meie autol lõi kojamehe katki, selle sai korda teha. Hiljem avastasime ka taga küljeakna juures mõlgi, kuna üks jupp lauda oli maandunud autode taha.

Kartin et suvilas on hullem, aga seal oli olnud hoopis rahulikum. Maha võttis kreegipuu. Nagunii see seisis vaid tahtejõu najal... kahju ikka.
Eelmisel korral pildus kiige ümber, siis kreegile ei teinud midagi. Samas kõrval on kasvuhoone, kus oleks saanud klaase lõhkuda, aga kõik olid alles.

Lääbakil olid ka gladioolid, nende pildisamiseks hoidsin neid varre otsast kinni, muidu kõik kahte lehte peenral laiali

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar