kolmapäev, 22. juuni 2011

Igapäevaste asjade tegu

Tead küll ja tunned ära, et see postitus on siin (jälle) sellepärast, et Sa ei saaks öelda, et ma pole ammu midagi kirjutanud/näidanud.
Eksju, no ma ei hakka mainima, mis blogis ma pole ammu-ammu ... jne uut positust näinud :P

Aga tegin täna sorteeringut asjades. Tegelikult ka on palju helmestaffi, mis on soetatud oi-kui-kaua-aega-tagasi ja millega mitte ühtegi ideed ei karga pähe. Pakkisin pisikestesse kotikestesse ja vahest mõnel laadal on huviline, kellel just need mõned helmekesed suurest õnnest puudu.
Ning juhul, kui mulle tuleb idee, saan ju alati need (kui alles on ) seal karbikesest välja otsida. No ja kui neid enam pole, siis polnud see kah minule teostamiseks mõeldud.

Nagunii teen igapäevased ehteid ja miski erilisega ma silma ei paista. Seepärast ka vahepeal on neist asjadest kõrini. Igapäevaseid asju teevad kindlasti paljud ja soovivad vähesed.

Tegin hoopis kõrvarõngaid täna. Alus on hõredaks jäänud.
Lihtsad, kergekesed.

Neid siis mitmes erinevas värvivalikus, ka ühetoonilisi, ja vastandina näiteks punased tilgad-mummud ja tillukesed roosad rippumas.

Ja siis sära ja edevust roosana , et ikka säraks. Neidki on teisi veel, sarnased aga erinevad. Pildile ei toppinud
Mummud
Need on siis need lihtsad "Üks-pärl-traadi-otsas" kõrvakad
Ja toorikuid kasutades

Kolmnurktoorikule kleepisin ka vastavad tillukesed kivikesed. Samad on ka lillatoonilised ja ka hõbedaste lihvitud helmestega.

Mustade helmeste otsas rippuvad ristid olid ühes kaugemalt tellitud pakikeses, kõrvarõngahaakide vahel.
Ja siiski, kunagi ammu-ammu Sayilast tellitud metall-lehvikud said lõpuks rakenduse.

Ja toorikutega veel,
Tilgakujulised ja tõeliselt rasked rippuvad kõrvarõngad. Aga säravad :)

Ja, et miks mõned kõrvakad on niiöelda nõela otsas..., vat seepärast, et laadal, just viimased korrad on olnud nii, et soovin neid kõrvarõngaid, aga kas selliseid "vanaemakad" konksud ka tavaliste konksude vastu saate vahetada, et ma ei saa neid kunagi kõrva, või oli see et ei saada kõrvast ära.
Samas, kui on tavalised konsud, siis soovitakse neid "vanaemakaid"
et need ei kao kõrvast ära. Saa sa nüüd aru, eksju.
Siis ongi mõned lihtsalt niisama, ootel, et kui on soov, siis lisan konksu, millist tahetakse, kasvõi hõbekonksu, ka neid leidub.

Niipalju siis tavalisest lihtsast tegemisest. Nüüd peaks lihtsama asja (selle traadi ja tangidega mässamise) vahetama õmblusmasina vaikse surina vastu, või siis kudumisvarraste vastu.
No oleks kena, sest lihtsal on vaja, aga kuidagi ei saa alguse peale nagu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar