neljapäev, 23. september 2010

Suur kott

Suure koti vajadus tekkis, kui soetasin endale sahtliploki. Nimelt on seda laatadele hea kaasa võtta, pakendid, peegel, pliiatsid ja muu selline staff mahub kenasti ära, ja sahtlid mahuvad kenasti kõrvarõngaste aluse taha.

Sahtlid siis sellised, no mitte päris, tegelikult olid sahtlid läbipaistvad, aga see ei sobinud mitte. Kleepisin dekoor-kilega küljed üle. Esipaneeli jätsin küll läbipaistvaks veel. Sellesama asja jaoks oli ju kotti vaja, ja nii, et sahtel ikka paigas püsiks. Otse.

Riideks kasutasin kuskilt kaltsupoest saadus jummala uut riidetükki. Sealt oli juba kujundeid välja lõigatud, aga minu jaoks jagus ja jäi ülegi. Samas, riie on tugev. Märjaks ma seda ei kastnud, seega, kuna praegu kott pisut avar, siis mine sa seda kokkutõmbumist niiskusega tea....
Sahtloploki peal on ruumi kahele plastkarbile üksteise kõrvale. Pealt lukuga, Kuna poes ühte pikka lukku polnud, siis kasutasin kahte lühemat, keskelt kahele poole.


Ettevalmistus liithelmeste õpituppa Raplas. Kuna eelmised kudumarkerid (eelmises postituses) on juba minu juurest lahkunud, siis miski näidis võiks ju olla, eksju.
Seega erinevate kollanse-pruuni liithelmestega kee. Iga liithelmes erinev, aga koos nii erinevalt karjuv polegi. Kasutatud vasekarva traati. selline meevärvi, soe. Kuigi pildil tundub traat kuldne.
Otsas pisut toekam mumm

Helmed siis liithelme juures ,
Lihvitud 6mm ja 4 mm
Kaunistuses seemnehelmed 15/0, igaühe keskel on üks suurem, 9/0.

4 kommentaari: