laupäev, 17. aprill 2010

Pisiasjad

Kui Minni tegi alusetäie kõrvarõngaid, siis tundus, et mul oleks ka aeg traadi ja tangidega tegeleda.

.... mina aga muudkui "ussitan"

Võtsin end kokku, no pisutki ja tegin mõned paarid.

Täna tegin suvilas hoopis pildistustööd. Vahepeal tegin endale http://www.disainimaja.ee/ lehele poekese :D Selline leheke

Aga sinna oleks kobedamaid pilte vaja. Pildistasin maja eesukse juures, aga ühel hetkel jäi see pisut varju. Kolisin siis edasi naabri aia lähedale. See punakas kuur on juba naabri oma ja see puidust lauajupp on täpselt piiripostide najal.
See siis näide kõrvarõngaste pildistamise kohast.


Eks tasapisi laon sinna asju üles, hetkel on piltidega sahmimisest kõrini. Palju ma neid ei teinud, 239 pilti, ütleme, et need 39 lähevad kindlasti kohe prügikasti, ja siis hakkan teistest miskit kokku sobitama.

Nurmenukud hakkavad ka juba õisi lahti tegema, pildile võtsin aga ühe punaka-roosaka sinilille.


Ja selliseid lillekesi oli ka keset muru juba mitmeid. Margareetad, Marienblumenid
või, et ilusal lillel ikka mitu nime. Õitsemist alusatavad varakevadel ja lõpetavad sügisel :)



Ussitamisega tegelen ikka, ja toorikud on vaja kenasti ära kaunistada, siis saab need ka siia edvistamiseks üles riputada

2 kommentaari:

  1. Päris põnevad kõrvakad! Mida suvele lähemale, seda pikemaks lähevad onju :) Appi kus sul on alles fotoaparaat!!! Mul on väike seep ja mõnikord kui käed pisutki värisevad, ei saa ma ühtki korralikku pilti.

    VastaKustuta
  2. :D, ms tegelikult teen pilte rohkem ka pisikese seebikaga, kuna ma ei jaksa alati seda suurt kahurit välja kakkuda. Oma mugavusest ikka. See suur oli olemas, kui ma ostsin pisikese, mida käekotis kaasa vedada.

    VastaKustuta