reede, 16. aprill 2010

Roosa uss ja uus alus.

Vahel on mõnda asja ikka üllatavalt niru pildistada, ja mitmel katsel. Pildid on lamedad, värv on kehv, ja just sellel ühel asjal. Muidugi, nüüd alles tuli arvamine, et vahest.... no äkki oleks saanud parema tulemuse, kui proovinuks teise aparaadiga... aga, mine tea.

Niisiis roosa, pigem virsikuroosa, Sama niidi peale on tehtud ka paar postitust tagasi võtmehoidjad ja vanas blogis ka virsikukarva tilkadega kee.

Aga miski ettekujutus siiski.

Lisaks veel ajasin ühed lipsukesed niidile, sai selline mõnusalt üle pea visatav kee. Värvilt ka sedasi soe ja meekarva :)


Mulle see kee täiesti meeldib, Vast äkki liiga särav, näiteks päikeses.

Lisaks sain endale nüüd kõrvakate ja muude pisividinate näitamise aluse. Oli küll pildiraamist tehtud ka, aga see, tegelikult juba 3 aastat vaja, ja valaks kap.remonti.

Uus tehtud siis sarnane Minni suurema alusega. Põhus selles, et kuna me suures osas koos ringi laadatame, siis oleks sobilikud, noh natukenegi

Ise tegin selle juures täpselt nii palju, et esmalt lunisin selle laua ehituspoest sooduka ajal välja, ja siis sai seda ikka esikus nähtavale liigutatud, ja kaitsekile peale ettejoonistust veetud.
Konksude kohad näitasin ka kätte, kuigi konksud tunduvad suured, polegi nii asi nii hull :), eks Jürilaadal peab end õigustama
Eestvaates


Ja tagant, käivad toetusjalad kenasti kokku.

Ehete panekul polnudki suured konksud häirivad.

Eile lõppes mul Isetegija foorumi toetusoksjon, seal pakkumises olnud kaelakee rändab Unduka poole. Sai temaga kokku lepitud, et kohtumegi Paide Jürilaadal, siis saab ka oma ehte kätte.
Et ühel ehtel karbis oodata igav poleks, lisasin karpi ka pisikese võtmehoidja.

Alus on nüüd selline, et peaks laiskusest üle saama ja tegema mõned kõrvarõngad....

2 kommentaari:

  1. väga vinge stend! mul on peaaegu umbestäpselt samasugune, ainult et nii võimsat jalasüsteemi ei ole :)

    see roosakas uss on kui printsessi unistus :)

    VastaKustuta
  2. Ma tahaks ka jalsüsteemi kohta öelda midagi head ja arukat... paistab selline toekas tükk olevat!

    Tõesti vinge stend!
    (Marre stend on ka vinge)

    VastaKustuta