neljapäev, 26. aprill 2012

Veel karpe

Veel karpe ja uus Bloggeri "köögipoole" väljanägemine.
Esmalt ei leidnud siit midagi üles. Lausa mitu päeva võtsin aega, kus miskit kuskilt leida. Ja ega ma niiiväga ei vaevanud pead, sest polnud miskit siia pista, vaid ükspäev, kui tahtsin päevaks blogi sulgeda, ei leidnud kohta.
Loodetavasti olen nüüd õiges paigas.


Punane karp sai ükspäev varem tehtud. Ma ei mäletanud, kas ma seda juba siia olin esitlenud, aga nüüd siis.







Eile õhtul lõikasin välja kahe karbi tükid. Esimesena läks käiku roheline.
Teada ju et 9 x mõõda, 1x lõika. Pakun, et mõõtsin mõne korra vähem. Igatahes valmislõigatud ja juba kleebitud kolm külge ja põhi-taga-kaas tükid omavahel kokku ei sobinud. Nimelt suutsin külje otsatükid ikka sama pikkusega lõigata, kui  põhi ka kaas. Kes karpe teinud, saab aru :)
Seega panin selle valmiskleebitud küljetükkide riba kõrvale ja lõikasin teised tükid veel. Seekord siis panustasin hoolsamale mõõtmisele

 Et see siis liiga roheline ei tuleks, lisasin kreemikast lainepapid kolme ümarnurgaga .... lataka.




 Ülejäänud jupid siis ootasid mind tänagi köögis. AGA rohelist paberit oli lausa peenike riba vaid. Ja vasekarva oli liiga teise kaunistusega, seega, nagu eriti ei sobinud. Võtsin siis selle valge, kuldtäppidega ja väänasin ta kaane-taga-põhjaosale ümber.

Seda rohelise paberi viimast riba pidi ju ka kuidagi kasutama. Tegelikult oli see iluvigade peitmine, kuna augu nööri jaoks  tegin esmalt valele poole, nüüd on põhja all ka roheline ruut ja valge ring, esmalt kattis augu ja siis oli ka omamoodi kena. Muidugi lausa veider panna kaunistus karbi alla, seega siis tulid ruudud ja ring ka karbi peale.

 Siin siis need kolm karpi koos, ei ole nad pisikesed midagi. Suuremate tegemiseks pean hoopis 3mm-st pappi koju vedama. Tahaks ühe suuuuure teha küll, no mitte väga suure, aga sellise, paraja mõnele raamatule.
 Siin siis need kaks karpi, millest üks oleks pidanud vasekarva olema, no aga läks, kuis läks...


5 kommentaari:

  1. Vinged karbid! Eriti meeldib mulle see valge-täpiline. Ja ära midagi siin blogi kinni pane - küll harjud uuega ka! Mul hakkab juba selgeks saama :D

    VastaKustuta
  2. Aitäh julgustamast, Kadri, kui vaja siis küsin. Kinni panen ma blogi siis, kui olen laadal ka oma müüginurga asjadega. Pärast teen jälle lahti. Lihtsalt et poleks võimalus juhuslikult topelt osta.

    VastaKustuta
  3. Ilusad karbid! Kus kohast oled need ilusad paberid saanud?

    VastaKustuta
  4. Sirtsuk, pabereid on siin meie käsitööasju müüvas kontoritarvete poes. Arvan, et pärit on nad Tselluloosi kauplusest

    VastaKustuta