pühapäev, 14. november 2010

Laat Tartus

Eile käisime Minniga Tartus laadal.
Laat oli Sõbrakeskuses, seal, kus kõrval on Maxxima.

Korraldus oli arvatavasti hea, Mis sest, et minu registreerumine oli märkamatuks jäänud, ja mind kirjas polnudki, saime müügiplatsi. Oli ka reklaam. Plakatikesi oli ka Maxxima kaupluse kassade juures... Aga mida oli vähe, või õigemini natukene, olid külastajad. Müügiplats oli kuidagi nagu keskuse juurdeehituse ruumes, seal, kus muid kauplusi pole ja rahva sinna juhendamiseks ka erilisi viiteid ei näinud. Võimalik, et seal keskuses just nii rikkalikult rahvast ei käigi...

Igatahes edaspidi tean, et kui on valida laada, mis asub Tartu Maxxima juures, ja laada, mis asub kuskil mujal vahel, siis tuleks valida see - kuskil mujal.

Enne laata tegin mõne asjakese.
Sai klaasripatsitele pael taha pandud

Eelmises postis olevale jõhvikakeele ka teine lisaks tehtud + must ja pruun ka lisatud

Mulle meeldivad need niiöelda nöörikeed. Pilte ma muidugi enne ei taibanud teha, seal, laual, miski rahvavabal ajal pildistasin
Olid ka pruun ja punane.... aga pildile need seekord ei jõudnudki..
Aga sain rohelise pildistatud.

Vahepeal avastasin vahva tegemise. Vaigu
Tänud Perlale Siinkohal oleks paslik öelda, et ta ei andnud mulle "Mitte kala, vaid õnge", ei lausa spinningu , õpetades ja juhendades : kus on materjal, kus on sellekohane õpetus, kus saab seda, teist, või kolmandat. Tänu sellele olen ma pikalt netis tuulanud, otsinud, lugenud (hih, mina!! kes ei taipa inglise keelest suurt midagi.... või siis juba natuke taipan, tõlkisin endale küll lause, küll sõna haaval vajaliku tekstijupi).

Aga materjal on vahva. Kahju, et see ainult nii kaua kuivab, see oma 72 tundi ja siis ei saa ma ju midagi neid asju teha, kuna vormi ei saa loksutada ja vorm on nende mõningate asjade all kinni ju.
Siin siis need, mis esimeset portsust välja tulid, teine niipalju läks sinna kuhugi aia taha.
pildistasin lambivalgel, seepärast on pildil kollakas jume. Ühe isegi panin mustvalgeks, kuna sees olev lipsukene oli valge asemel täiesti veidralt kollakas.

4 kommentaari:

  1. Keed jällegi nii armsad. Aga nüüd ma tean, kelle käest endale vaigust ehteid veel tellida ;) Mulle see lipsukestega nii meeldib!

    VastaKustuta
  2. :) Kas seda infot, mida Perla sulle jagas oled nõus ka edasi jagama :)?
    Oleksin ka huvitatud selle värgi õppimisest veidi :)
    Ja tore oli teid minniga Tartus näha!

    VastaKustuta
  3. Unetiiger, aga uuri Perlalt endalt.

    VastaKustuta
  4. Oh ja ongi esimene katsetus tehtud, kui eelmine kord kohtusime oli see sul mõtetes ja vist vaik alles teel sinuni .... jube vahvad on!!!

    VastaKustuta