pühapäev, 7. november 2010

Käevõru.

Valmis käevõru, alustatud sai see oi-kui-ammu.... ja valmis sai seepärast (ennast sundides ka pisut) et see karp jäi mulle lauapeal ette.
Vahepeal oli see ussiheegeldus-soolikas umbes, mis umbes.. Ega ta praegugi veel asi pole, kaelakee on veel viimistlusel, aga ilm läks ka väljas pimedaks ja siis on väga niru helmestega mässata.

Käevõru sai nagu kas siis täiesti paras, või üsna lühike. Lihtsalt ei olnud mitte miskit huvi veel helmeid niidile ajada... pikemana oleks traadile lihtsalt rohkem keerde tulnud. Seda ussi on ilmatu kehv eelpainutatud traadile ajada. Niit on libe ja siis tundub, et eriti vabatahtlikult see sinna ei taha minna...

See niit on suvel Tapa kaubamajast ostetud, libe kui kurinahk, niidikeral on rahakumm ümber mässitud, muidu libiseks see kera hetkega lagedaks.
Üleminek on valge-punakaslilla. Niit on liiga peenike, seepärast sai see võetud topelt. Helmed on siin ikka 9/0. Esmalt kerisin arvetatavalt suure osa niiti maha ja üritasin siis üleminekuid kokku sobitada. Selgus, et ühelt poolt on lilla valgele üleminek sujuvam, kui teiselt. Seega tuli libe niit veelkord ümber kerida.
Siis sai alles värvijooks õigeks, kuigi hiljem heegeldades selgus, et see pisuke nihe kahe niidi vahel poleks niikuinii arusaadav olnud.
Kõrvarõngad lihtsad narmikud. Käevõrule sai siiski veidi edevust peale topitud . Ühe pildikese tegin ka lähemalt

Mulle endale tundub , et tegelikult on asjake nunnum, kui pildile sai.
Kaelakee on ka tulemas... kui selle viimistlusega ühele poole saan.... kui mitte enne siis nädala lõpuks, kuigi kaks vaba päeva tulekul.


Täna hommikul üllatas siis õhuke lumekiht
Suvilaõu oli kena valge.


1 kommentaar: