teisipäev, 18. jaanuar 2011

Suured kuulikesed

Ehk siis jõulukuulid. No tegelikult, 11 kuud veel ja vaja ju jälle jõulukuulikesi. eksju.

Idee sain 1nipi blogist
Või mis, ma isegi ei teadnud, et selliseid asju on. Vaatasin sealset videot ja stoppkaadri abil sain siis pildi. Maha joonistada ma seda ei jõudnudki, sest... Susa oli selle leiutamise juba läbi teinud.

Võtsin siis mustritest kõige väiksema. Kahekordse maavillase lõnga ja vardad 2,5. Lõnga võtsin muidugi ka topelt. Kududa oli raske ja krampkõva oli... Valmis sai.
Teisele kuulile siis natuke suurem muster, tegin kahevärvilised vaid ja samuti topeltkahekordne lõng ja 2.5 vardad, aga hoopis lõdvema randmega kudum.
Said nagu õunake ja maakera.


Üks traaditöö ka, mitte ei saa traadiga sel aastal joonele, ikka jaman vaiguga.

3 kommentaari:

  1. Vaatasin su armsaid jõulukuule ja .mõtlesin siin endamisi, et nagunii on enne jõule kõige kiirem aeg. Aga järgmisteks jõuludeks tahaks küll kuuse enda meisterdatud ehetega ehtida. Sa oled aga kohe tark - kui iga kuu kasvõi 1 kududa, oleks jõuludeks kõik valmis juba :) Nii ilusad! Mul jälle näpud sügelevad kuigi 100 muud asja oleks vaja teha :D

    VastaKustuta
  2. Mulle ka meeldivad need jõulukuulid. Isegi selline mõte on mul peast läbi käinud, et teeks igal kuul ühe, aga tundub, et jaanuaris see küll mu plaanisesse ei mahu...ju jääb, siis kiirustan kindlasti neid kuule teha detsembris, kui on kõige kiirem aeg nagunii! :D:D

    VastaKustuta
  3. Imearmsad kuulid! Neid peaks saama lõngajääkidest vist päris hästi kududa, kui erinevaid mustreid kombineerida.

    VastaKustuta